OSNOVNE INFORMACIJE:

 

1.       Rok za prijavu učešća je 01. jun 2015. godine. Neophodno je ispuniti prijavni list s naslovom rada i rezimeom do 200 reči (nalazi se u daljem tekstu). Prijavu poslati putem elektronske pošte na adresu Panela za koji se odlučujete - videti u Prijavnom listu.  
2.       Radove pripremljene za štampu poslati do 20. jula 2015. godine na istu adresu i u skladu s uputstvima za pisanje rada. 
3.       Detaljno uputstvo za izradu rada dostupno je na sajtu Skupa. 
4.       Radovi prihvaćeni za štampu izaći će u zborniku radova na dan naučnog skupa, te je neophodno pridržavati se zadatih rokova.
5.       Predviđena su usmena izlaganja u trajanju do 15 minuta u panelima.
6.       Selekcija radova vrši se na osnovu rezimea, kao i na osnovu rada u celini, o čemu će potencijalni učesnici biti obavešteni blagovremeno. 
7.       Zvanični jezici naučnog skupa su srpski i engleski.
8.       Skup je dvodnodnevni – 13. i 14. novembar 2015. godine.. 
9.       Kotizacija I iznosi 80 eura (noćenje s doručkom, objavljivanje rada u Zborniku, učešće na skupu, svečana večera, kokteli); Kotizacija II iznosi 120 eura (2 noćenja s doručkom, objavljivanje rada u Zborniku, učešće na skupu, svečana večera, kokteli); Kotitacija III iznosi 40 eura (bez noćenja, objavljivanje rada u Zborniku, učešće na skupu, svečana večera, kokteli). O uslovima plaćanja vas obaveštavamo s informacijom o prihvatanju rada.
10.   Za sve dodatne informacije možete se obratiti mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

Tehnički sekretari naučnog skupa

 

Radivoje Jovović

Sandra Radinović